Spinning voor Albanie

Hoop voor Albanië wil in navolging van de geslaagde editie van 2018 wederom een "spinning Marathon" organiseren en willen jullie vragen of jullie ook deze editie weer van de partij zouden willen zijn.
Dit evenement zal plaats vinden op zaterdag 30-3-2019 op de inmiddels bekende locatie ; de Saloon te Hoek van Holland waar we ook de 2 voorgaande edities hebben mogen organiseren.

Bedrijven, sportverenigingen, fietsclubs, vriendenteams e.d. kunnen ook dit jaar weer een fiets “kopen” waar zij met een ploeg van maximaal 4 personen, gedurende 3 uur, het tegen elkaar opnemen. Dit onder begeleiding van ervaren spinningtrainers. De ploeg van 4 personen spinnen ieder 3 kwartier.

De kosten van deze fiets bedragen  €500.-incl. consumptiebonnen per ploeg te besteden tijdens dit evenement . Aansluitend zal er een gezellige avond voor de deelnemers en hun aanhang worden georganiseerd.
Heeft u met uw bedrijf/ groep interesse om hier aan deel te willen nemen, en wilt u één of meerdere fietsen  “kopen” zodat u op een mooie maatschappelijk verantwoorde manier een teambuildingsessie kan volgen? Meld u dan nu aan!

De opbrengst komt geheel ten goede ons project van 2018; 

Het vergeten gehandicapte kind in Albanië .

Hoop voor Albanië  steunt al jaren verschillende initiatieven in Albanië waar gehandicapte kinderen kunnen worden opgevangen en waar zij en hun ouders begeleid worden.

De kosten van de fietsen zijn niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren fiscaal aftrekbaar daar wij aangesloten zijn bij ANBI.
Wij horen graag van u.

 Jan Prins 06-20470833 Peter Brugman 06-51821232

Datum: 
zaterdag, maart 30, 2019