Andi ziet zijn droom in vervulling gaan

Datum : 26-02-2018

Afgelopen maand heeft Andi Hyka zijn droom in vervulling zien gaan ; de opening van zijn pizzeria te Durres .
In onze vorige editie heeft u kennis met Andi kunnen maken door het lezen van zijn levensverhaal.
Afgelopen januari zijn de spullen zoals een oven , koelbank e.d. op transport gegaan en heeft hij eind februari zijn eigen zaak kunnen feestelijk kunnen openen.

Een fragment van zijn verhaal uit onze december editie :

Maar er was iets wat ik niet wist ... er waren mensen die voor me baden. God was met mij en in mij gaan werken. Ik ben er zeker van en volledig overtuigd, dat de Heer mijn grootste behoefte en verlangen zag, om anders te zijn. Op een dag werd ik uitgenodigd door mijn nicht, die actief lid is van een kerk, om met haar zondag de dienst bij te wonen. Nadat ik eerder vele excuses had aangedragen om niet te gaan, besloot ik uiteindelijk om haar een plezier te doen en wel met haar mee te gaan. Mijn eerste contact met het woord van God deed me diep nadenken en ik geloof dat de Heer in mij werkte.

Ik begon daarna elke dienst bij te wonen, omdat ik verder toch niets interessants te doen had. Dit heeft me echter geholpen de eenheid en liefde te zien die deze mensen weerspiegelden; de liefde die ik moest zien, de liefde van Christus. Het Woord van God temde mijn hart en het verlangen om te luisteren groeide steeds meer. Na een paar maanden vechtend tegen mezelf om niet te accepteren wat mijn hart wilde, besloot ik om tot Jezus te komen en Hem centraal in mijn leven te plaatsen. Ik besloot  me te laten dopen, en daarna ben ik gestopt met het bezoeken van casino's, ben ik gestopt met roken en natuurlijk met drinken. Over een paar maanden vier ik dat het 2 jaar is geleden dat ik de beste beslissing óóit heb genomen!

Zo mooi dat ik dan ook in staat wordt gesteld om mijn eigen pizzeria te kunnen openen.

Ik heb God gedankt!

Andi Hyka