Bezoek November 2017

Datum : 11-11-2017

Afgelopen week  zijn een aantal bestuursleden teruggekeerd van een reis naar Albanië om de projecten van HvA te bezoeken. Tijdens deze reis zijn er weer veel verzoeken voor hulp neergelegd . Een aantal zeer schrijnende gevallen waar we proberen een oplossing voor te vinden. Zoals van een aantal gezinnen die onder mensonterende omstandigheden “aan het overleven” zijn.
Er waren ook er vele mooie dingen te zien, zoals het huisje wat de afgelopen maand is gebouwd voor de fam. Ymerit ,die met hun meervoudig beperkte kind lange tijd in een tent leefden. Vooral nu de winter voor de deur staat is dat iets om erg dankbaar voor te zijn.
Het was geweldig om te zien hoe  de bejaarden van Korça van liefdevolle zorg worden voorzien  in het bejaarden tehuis. Deze mensen zijn letterlijk uit een eigen vuil gehaald en mogen nu het  laatste stukje van hun zware leven in een zeer mooie omgeving van hun rust genieten. Helaas zit het tehuis vol en wachten er nog vele anderen tevergeefs op zorg, liefde en aandacht. Hoop voor Albanië is naarstig op zoek naar voldoende financiën om een 2
e
vleugel te kunnen realiseren , hier is veel geld voor nodig.
Maar ook voor de “kleinere projecten” blijft financiële steun noodzakelijk  en hopen we op uw  bijdrage.