Winter akties werkgroep Micha 's-Gravenzande

Datum : 18-09-2018

WINTERROND ACTIE VOOR ALBANIË

De leden van de ‘s-Gravenzandse Michagroep lopen nog steeds heel warm voor de mensen in Albanië die zich niet kunnen redden.
Om huizen en gemeenschapsruimtes te kunnen bouwen en om ouderen en lichamelijk en geestelijk beperkten en armen te kunnen helpen is er geld nodig. Iedere keer maar weer. Zonder geld kunnen we de leefomstandigheden van de mensen die tussen wal en schip vallen, niet verbeteren.

Daarom starten we de komende maand:  WINTERROND ACTIE VOOR ALBANIË!

Dat houdt in dat we een hele winter lang activiteiten organiseren in ’s-Gravenzande. Leuke, hele leuke activiteiten waaraan mensen met plezier kunnen deelnemen en die geld opleveren voor ons goede doel: hulp aan Albanezen die moeite hebben om de winter door te komen vanwege gebrek aan geld, huisvesting, gezondheid, eten en aandacht.

We starten onze WINTERROND ACTIE met drie activiteiten:

Vrijdagavond 19 en zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 16.00 uur: verkoop secondhand art in het centrum van ’s Gravenzande. Plaats wordt nog bekend gemaakt.
Op zaterdagmorgen 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur: een zangworkshop in de Brug (kosten inclusief koffie met lekkers: 20 euro)

Op zaterdagmorgen 10 november van 10.00 tot 12.00 uur: een workshop handlettering in de Larix (kosten inclusief materialen en koffie plus lekkers: 20 euro)

Houd onze berichtgeving in de gaten. En er komt nog meer!

Zoals;
Kunst of Kitsch???

Heeft u ook schilderijen op zolder staan, waar u vroeger erg van genoten heeft, maar waar u op bent uitgekeken?
Wij gunnen uw schilderij graag een nieuw leven!!! Wellicht wil iemand anders uw schilderij een (ere)plaatsje geven en ervan genieten.
Wij van de Michagroep van de Stichting "Hoop voor Albanië" willen graag uw, in goede staat verkerende, schilderijen in ontvangst nemen. Maar ook mooie reproducties en mooi ingelijste foto's.
Wellicht zijn er (amateur)schilders die een schilderij willen afstaan. Mooi keramiek, glaswerk of sculpturen zijn ook welkom. 
De verkoop wordt gehouden  op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober van 10.00 – 16.00 uur in een nader te bepalen locatie in het centrum van 's Gravenzande. De opbrengst is bestemd voor Winterhulp in Albanië.
Heeft u een of meerdere van bovengenoemde artikelen die u voor dit goede doel wilt afstaan, dan kunt u een email zenden naar albaniemicha@gmail.com of bellen naar Nel Haaring, 06 57081799.
Dan kunt u een afspraak maken om het schilderij te brengen.
Wil je al meer weten over deze drie activiteiten of wil je je aanmelden, mail dan voor info of opgave naar:

albaniemicha@gmail.com